wp77c2ba48.png

 

Relypace

Instituut

 

Milieu Welzijn

 AL: Info

 

 

 Over ons

 

 Heraut

 

 Vacatures

 

 Persberichten

 

 

 Begin

 

 

 Contact

 

 

  © 2010 Relypace.nl, Internationale NL, Milieu Welzijn Organisatie.                               — Copyright 2010 - 2010 All rights reserved.                                                                                 Design: © 2010 Relypace.

wp2e77afff.png

 

    Sitemap                                                                                                                                                                       Disclaimer                                                                                                                                                                        Privacy     

 

        URLMap                            Indexbasis                Testzone                    Banners                    Adverteren/Sponsoring                   Help

wp088be743.png

Banners voor op Website te zetten zodat u ons Ideaal voor ons kunt uitdragen en alvast bedankt voor het plaatsen van onze Banner op u Website of Blog.

(Als u één Banner enz voor ons heeft die bij onze Organisatie past meld dit dan bij ons via: contact@relypace.nl)

 

Banners voor gebruik en omgaan ermee in algemeen; gebruikers-aanwijzing: © Relypace © Banners blijft altijd eigendom van Relypace. Organisatie’s mogen er gebruik van maken mits ze er geen misbruik ervan maken. Richtlijn is niet voor onzin gebruiken en of de spot ermee drijven, het Symbool en of Logo veranderen enz. De maat is 125 x 125 pix of px en mag niet veranderd worden. Privé personen het liefst toestemming aan ons vragen en aangeven wat ze ermee gaan doen!! :)

 

De banners zijn op drie manier te gebruiken bij Fig. 1). De muis er opzetten en rechter knop muis drukken en in menu keus (kopiëren) kiezen. Het enigste wat u moet doen is tekst (zie Fig. 2).) met link eronder plaatsen, de link moet u zelf maken. De tekst is in twee verschillende grote namelijk 10 PT en 12 PT de soort letter is Ariel, de tekst is zowel in Nederlands als Engels u de keus. Of Fig. 3). U hoeft maar een keer tekst erbij zetten. U doet geen tekst erbij maar een Hotspot toevoegen. In de Hotspot kunt u uit drie keus van URL’s maken, http://relypace.nl/ of  http://relypace.org/ of http://relypace.com/ . Bij alle drie mogelijkheden moet u beetje programmeer kennis hebben en daarbij kunnen we u helaas niet helpen dank voor begrip.  

wp5533b116.gif

1.

3.

2.