wp77c2ba48.png

 

Relypace

Instituut

 

Milieu Welzijn

 AL: Info

 

 

 Over ons

 

 Heraut

 

 Vacatures

 

 Persberichten

 

 

 Begin

 

 

 Contact

 

 

  © 2010 Relypace.nl, Internationale NL, Milieu Welzijn Organisatie.                               — Copyright 2010 - 2010 All rights reserved.                                                                                 Design: © 2010 Relypace.

wp2e77afff.png

 

    Sitemap                                                                                                                                                                       Disclaimer                                                                                                                                                                        Privacy     

 

        URLMap                            Indexbasis                Testzone                    Banners                    Adverteren/Sponsoring                   Help

wp088be743.png

 

 

* Heraut | * Redactie |

 

 

—Heraut

 

• Energie:

 

-De zoveelste milieuramp; 2010 BP olieramp in de Golf van Mexico voor de zuidkust van U.S.A. Het was een grote milieuramp en werd bekend dat de olieramp BP paar miljard dollar heeft gekost! Hoeveel rampen moeten er nog komen? En in de toekomst zal de voorraad Fossiele-energiebronnen opraken eer de mensheid wakker wordt nu iets ertegen te doen!? Alternatieve Energiebronnen zoals Zon, Wind, Water en Bio maar die zijn ook niet onze toekomst! Meer als 30 jaar is vooral Greenpeace en andere Milieu organisatie bezig om tegen Atoomenergie te protesteren voor afschaft ervan. Wat hebben ze tot nu toe bereikt? Niks en niets, 0,0!! Want in 2010 wereldwijd zijn regeringen plannen aan het smeden om meer gebruik te maken van Kernenergie ook in Nederland en komt er nog bij het echt doel is dit voor energie behoefte te bevredigen van het land of op een slinkse wijze aan materiaal te komen voor kernwapens te maken?! Twee dingen: 1). Het probleem van Co2 en te veel energie gebruik moet je niet 80 kilometer van de bronnen aanpakken maar bij de bron zelf! (Voorbeeld; gloeilampen vervangen door led en of spaarlampen met slechter licht opbrengst is geen geweldig idee!). 2). Wil je afkomen van Atoomenergie en Fossiele-energiebronnen en sommige Bio-energieën, dan zal je dit moeten doen op een commerciële manier met een Alternatieve energiebron die goedkoper is als gangbare energiebronnen want dit voelen ze in hun beurs zowel regeringen en commerciële bedrijven. Wij willen ook een project beginnen namelijk nieuwe Alternatieve energiebronnen een nieuw Manhattan project maar dan voor Energie. (Het Manhattan project was de naam van de zeer geheime operatie waarmee de U.S.A. tijdens WO II de atoombom ontwikkelden.) Het is geen gemakkelijk weg want we hebben veel geld nodig voor om onderzoek & ontwikkeling te doen maar ook voor naderhand om energiebronnen te produceren. Mogelijk ken dit gebeuren op commerciële basis met u (donateurs) of met derde.

 

-Ook willen we beter oplaadt eenheden ontwikkelen voor opslag van elektriciteit zodat u beter batterijen krijgt maar ook voor op grote schaal opslag van elektriciteit dat door middels van wind, zon en water enz wordt opgewekt.

 

 

• Koeien & Natuur:

 

-Wij zijn grote voorstander ervan dat koeien weer meer de wei in moeten gaan maar ook meer verschillende soorten rassen worden gehouden. Daarom willen graag een project starten om oude soorten koeien rassen op te kopen en terug te brengen in hun natuurlijke omgeving enz. Om dit te kunnen uitvoeren moeten we eerst land kopen en dit land op nu inrichten met bomen en struiken. Maar ook een groot gevaar is voor de koe als er weer eens een uitbraak komt van een nieuwe dierenziekte daarom willen we ook koeien verspreiden over heel Nederland en als mogelijk is in het buitenland zodat niet alle koeien hoeven worden afgemaakt dat er een grote groep koeien bestand bewaard blijft voor nageslacht! Daarbij kunt u helpen door land te geven aan ons maar vooral geld. Als we dit project zouden starten is het een meerjaren project alleen al het laten groeien van bomen en struiken kost erg veel tijd!

 

• Bijen:

 

-De bijen hebben het de laatste tijd wereldwijd erg moeilijk zoals u heeft gehoord. Het heeft verschillende oorzaken maar de echte oorzaken van mysterieuze bijen sterfte is nog altijd niet gevonden. Als dit ook zo door gaat dan kan misschien de Bij uitsterven? Ook economisch heeft dit gevolgen voor ons want planten worden niet meer bevrucht door de bij en de planten kunnen geen vruchten en zaden (enz), opleveren! Maar ook de vergrijzing slaat toe en plus er komen zo wie zo bijna geen nieuwe Imkers meer bij! Wat willen wij graag op dit gebied doen we willen onderzoek doen naar mysterieuze bijen sterfte en we willen meer natuurlijke gebieden creëren voor de bij voor beter natuurlijker honing opbrengst maar er ook voor zorgen dat er meer Imkers erbij komen desnoods gaan we zelf bijenhouden! U kunt ons helpen door geld te geven en meer honing te eten en natuurlijk er beter prijs ervoor te betalen.

 

• Recycling:

 

-Ook willen onderzoek doen naar of het mogelijk is met behulp van Plasma toestand dus met hoge hitte stoffen en materialen te versmelten en vergassen enz zodat het milieuvriendelijke kan worden verwerkt en het eind resultaat weer hergebruik ken worden in diverse processen om er nieuwe produkten ervan te maken. We willen niet alleen maar onderzoek doen maar ook aan ontwikkeling en naderhand zelf of met derde het resultaten ervan omzetten in een produkt dus verwerking-installatie die we verkopen of in eigen bedrijven gebruiken.

 

 

© 2010 Relypace.nl Internationaal, Limburg, NL.