wp77c2ba48.png

 

Relypace

Instituut

 

Milieu Welzijn

 AL: Info

 

 

 Over ons

 

 Heraut

 

 Vacatures

 

 Persberichten

 

 

 Begin

 

 

 Contact

 

 

  © 2010 Relypace.nl, Internationale NL, Milieu Welzijn Organisatie.                               — Copyright 2010 - 2010 All rights reserved.                                                                                 Design: © 2010 Relypace.

wp2e77afff.png

 

    Sitemap                                                                                                                                                                       Disclaimer                                                                                                                                                                        Privacy     

 

        URLMap                            Indexbasis                Testzone                    Banners                    Adverteren/Sponsoring                   Help

wp088be743.png

 

 

 

Stichting Relypace Instituut, Milieu Welzijn.

 

 

Doel: Milieu Welzijn.

 

Hartelijk welkom mensen op de Webpagina van Relypace Instituut, Milieu Welzijn. Wij zijn een zonder winstoogmerk en Goede doel Milieu Welzijn Organisatie. In 14-06-2010 is voor de eerste keer Relypace in openbare gekomen via Twitter.com onder andere naam, naderhand is het omgedoopt tot Relypace. Maar het idee zelf bestond al langer dan datum 28-01-2009. Officieel is Relypace Instituut, Milieu Welzijn Organisatie op 02-08-2010 in de gemeente te Gulpen-Wittem opgericht onder de naam Stichting Relypace Instituut. Relypace is ontstaan uit ongenoegen tegenover andere Milieu & Natuur (enz), Organisatie’s en autoriteiten die traag werken en niet weten waar ze mee bezig zijn of helemaal niks doen enz!!! Het idee van de naam voor Relypace, is samenstelling woorden van Rely & Pace is geleend van Reply uit © Twitter & Pace uit © Pacman, voor verder de rest heeft het geen betekenis. :)

 

Omdat Stichting Relypace Instituut, Milieu Welzijn op anno 02-08-2010 is opgericht is dit voor ons één Feestdag namelijk, Groendag een feest om even bij stil te staan van Milieu & Leven.

 

     

 

 

Relypace Instituut Milieu Welzijn is een internationale, onafhankelijke denktank, milieuorganisatie die wereldwijde milieuproblemen aan de kaak stelt in de ruimste zin van woord. Het doel van Relypace stichting is tot stand brengen van radicale alternatieve algemene soevereine doorbraken ten behoeve van de mensheid op het gebied van Energie en Milieu, door Beheer & Behoud, Bescherming, Ondersteuning & Stimulering, Educatie, Exploratie, Expeditie, Innovatie, Acties, Lobby en Advies en Voorlichting.

 

Relypace Doel & Standpunten zijn:

 

Stop klimaatverandering door efficiënt gebruik van schone energie uit Alternatieve-energie bronnen.

Duurzaam beheer & behoud van de natuur en grondstoffen wereldwijd; meer recycling van uitgebruikte en afgedankte stoffen & Materialen.

Duurzaam beheer & behoud van oceanen, zeeën en rivieren en duurzame visserij.

Genetisch gemanipuleerde gewassen van het veld en uit ons voedsel.

Verplichte vervanging van schadelijke stoffen door veilige alternatieven.

Stop moedwillige Lichamelijke en geestelijke mishandeling door aan blootstellen door schadelijke stoffen en straling in ons milieu en voedsel, zowel voor mens en dieren.

Stop gebruik alle soorten radioactieve stoffen.

Tegen: Nano techniek, gentech, genetische manipulatie, moderne biotechnologie of gentechnologie, geen knip- en plakwerk met erfelijke eigenschappen en klonen, abortus, stimulerende middelen

Wij zijn voorstander van om met technologie zoveel mogelijk oplossing te vinden om een beter milieu te creëren, waarschuwing; maar technologie het is niet altijd zalig makend dus gebruik het met gezond verstand!

Het Relypace Fonds bestrijdt Milieuvervuiling en vernielingen enz door het financieren van wetenschappelijk onderzoek en zet zich in om de kwaliteit van leven van mens, dier, natuur verbeteren. (Op het gebied van:   Energie, Milieu, Medische wetenschap, Voeding, Innovatie, Fenomenen, enz).

Digitalen Systemen opzetten en alles wat met digitaal te maken heeft, onderzoeken & ontwikkelen en beheren.

Prijs uitreiking voor best realisatie innovatie en een stimuleer prijs voor ideeën en projecten. En één prijs voor wanprestatie’s!

De natuur en of het milieu stopt niet bij waar het luchtledige van de ruimte begint!! En stopt ook niet bij 1000 meter onder oppervlakte van zee!!

Waar andere een steek laten vallen daar springen wij op in!

 

Stichting Relypace Instituut is officieel ingeschreven bij Nederlandse KVK.

 

Bewoners van de planeet Aarde steun A.U.B. Relypace Instituut, Milieu Welzijn door giften, donatie’s & sponsoring.

 

 

 

(07-09-2010,18:22:49)

Relypace omarmt het Milieu Welzijn.

U, omarm ons.

Dan omarmen u het Milieu Welzijn.

Het omarmen zal zaligmakend zijn voor u en u nazaten.

En het omarmen zal zeker een zegen zijn voor Milieu Welzijn.

 

 

De Voorzitter.

 

 

Colofon:

 

© Relypacwe: Website is nog in Testfase, Versie Beta.

© Stichting Relypace Instituut 02 Augustus, 2010.

Feestdag: Groendag 02 Augustus 2010.

© Relypace.nl 02 Augustus, 2010.

© Relypace.org 02 Augustus, 2010.

Adres Email: contact@relypace.nl

Webmaster: Voorzitter.

© @Relypace (© Twitter)

© @Relypace_IMW (© Twitter)

Fotograaf: Alias, Bram Maxdee, © 2009.

WebDesign: Relypace © 2010.

Relypace.nl pagina’s gemaakt of bijgewerkt voor het laatst en geplaatst: 23 september 2010, 04:21:01.

 

 

© 2010 Relypace.nl, Internationaal, Limburg, NL.