wp77c2ba48.png

 

Relypace

Instituut

 

Milieu Welzijn

 AL: Info

 

 

 Over ons

 

 Heraut

 

 Vacatures

 

 Persberichten

 

 

 Begin

 

 

 Contact

 

 

  © 2010 Relypace.nl, Internationale NL, Milieu Welzijn Organisatie.                               — Copyright 2010 - 2010 All rights reserved.                                                                                 Design: © 2010 Relypace.

wp2e77afff.png

 

    Sitemap                                                                                                                                                                       Disclaimer                                                                                                                                                                        Privacy     

 

        URLMap                            Indexbasis                Testzone                    Banners                    Adverteren/Sponsoring                   Help

wp088be743.png

 

 

Stichting Relypace Instituut

 

Vacatures

 

 

 

 

Relypace is één nieuwe Organisatie die op 02 Augustus, 2010 het levenslicht zag. Omdat Relypace een beginnende Stichting is en nog geen genoeg eigen inkomsten verwerft heeft en altijd nog op de pof draait! Dus is het ook niet mogelijk om personeel en vrijwilligers en projecten te betalen! Dus het geschiedt het op eigen bijdrage het is vrijwillig, gebeurt in Team verband en of op individueel basis. Zie het zo je kunt hier creatief zijn en je creativiteit ontplooien en ervaring opbouwen voor later en anders je later terug kunt kijken dat jij een bijdrage hebt geleverd aan deze Organisatie en een of ander manier ergens anders je werk ervan kunt maken? En als deze Stichting Relypace zou inkomsten krijgen in de toekomst misschien je hier een baan kunt krijgen maar deze uitspraak is geen toekomstige belofte aan u! Mensen dienen het liefst uit (Zuid-)Limburg (mag ook uit rest van het land of wereld), te komen! De Relypace vacaturen zijn, op non-actief en non-profijt basis en gemaakt winst wordt gebruikt voor Stichting Relypace Instituut! Informatie inwinnen, sollicitatie en of meedoen aan projecten onder vermelding van onderwerp: (Informatie aanvraag, sollicitatie en Projecten), richten aan Email Adres: contact@relypace.nl, bij Webmaster: onder vermelding Vacature.

 

Standplaats: Zuid-Limburg, Nederland.

Relypace, alle vacutures Vrouw/Man zijn van af 18 jaar tot 65 jaar, onder voorwaarden mag ook jonger dan 18 of ouder dan 65 jaar. Iedereen is wel welkom. Scholing maakt nu eigenlijk nog niet veel uit mensen met kennis en of hobby op alle vakgebied kunnen we gebruiken.

 

 

Relypace Vacaturen:

 

Gezocht: vanaf 18 jaar Vrouw / Man, liefst uit de omgeving van gemeenten valkenburg (LB), Gulpen-wittem en Vaals, (mag ook anders) in Limburg Nederland. Ik ben op zoek naar kandidaten voor de functie van: Penningmeester en Secretaris, en ondersteunend Bestuurslid.

Gevraagd wordt: Een opleiding richting: techniek, wetenschap, milieu of een algemene opleiding die een bijdrage levert voor de stichting (VBO, VMBO, Havo, HBO, HTS, Gymnasium, Atheneum, en Universiteit).

 

*1). Schrijver, algemeen.

*2). Vertaler: Engels en Duits, Frans.

*3). Schrijver van onderwerpen, vooral nieuws en aanvullen van tekst op andere pagina’s.

*4).Bij houder, Tips & Info’s en Data’s.

Naderhand:

*5). Redactie.

*6). Programmeur.

*7). Redacteur nieuws.

*8). Public Relations & Lobbyist.

*9). Algemene vrijwilliger.

 

-Heeft u een gaf? Mensen mogen ook zo hier alle soorten ideeën en (creatieve) bijdrage indienen op non-profit basis!

Ook wordt er gezocht naar tot een samenwerkingsverband tussen particulieren en commerciële Sites en particulieren en commerciële die geen site hebben op Internet om samen een project op te zetten of samenwerken door informatie en of innovatie ruil!

Volgende projecten worden in eind 2011/2015 gestart:

-Uitbreiden naar buitenland namelijk, (staat nog niet vast).

Volgende projecten worden voorbereidingen voorgemaakt:

 

-Een op wap of ander formaat gebaseerd site voor op mobiele telefoon en gezocht links, ruilen is ook mogelijk.

-Streaming & Webcam.

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 Relypace Internationaal, Limburg, NL.